Thursday, April 2, 2009

UCAPAN SAYA UNTUK NEGARAWANUCAPAN KEPADA NEGARAWAN YANG DIHORMATI...PAKLAH.
SEBENARNYA SAYA RASA SAYA TAK LAYAK UNTUK MEMBERI UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA PAKLAH ATAS SUMBANGAN BESAR BELIAU KEPADA NEGARA JIKA DIBANDINGKAN DENGAN SAYA.

SAYA CUMA NAK MOHON JUTAAN KEMAAFAN ATAS SEGALA KETELANJURAN TUTUR BICARA SAYA, KOMEN-KOMEN MAHUPUN PERBUALAN ANTARA RAKAN YANG MENGAITKAN NAMA PAKLAH DALAM HAL-HAL PENTADBIRAN NEGARA.

Saya tahu Paklah tentu tak tahupun saya mengumpat dan mengutuk Paklah. Sebab Paklah bukan kenal dengan saya. Blog ni pun belum tentu Paklah baca. Tapi saya harap ade yang sampaikan kata-kata saya untuk Paklah ni.

Saya selalu marah-marah dan salahkan Paklah sebab harga barang dan minyak naik dahulu. DAHULU. Bila difikirkan semula siapalah saya ini... Paklah tentunya jauh lebih mengambil berat tentang rakyat, negara, bangsa dan agama daripada saya. Paklah tentunya lebih tahu dan lebih bijak untuk mengurus hal-hal negara berbanding saya. Paklah tentunya mempunyai tanggungjawab yang jauh lebih besar daripada saya. Kerana itu saya rasa saya tak layak mengucapkan terima kasih.

Saya cuma ingin mohon maaf atas ketidaksabaran saya.

2 comments:

 1. Saya pun ingin minta maaf.

  Kadang2 terkeluar kata....
  Semuga PAKLAH sentiasa dirahmati ALLAH.

  ReplyDelete
 2. SALAM....
  SEMOGA SELEPAS INI PAK LAH AKAN DAPAT BERSAMA-SAMA TUN MEMBANTU NEGARA KITA INI...
  BUANG YANG KERUH AMBILAH YANG JERNIH..

  ReplyDelete

sumpah keramat

sumpah keramat